Thuisverpleging Bekegem staat steeds voor u klaar

Elke dag van de week, 24u / 24u staat thuisverpleging Bekegem voor u klaar om u de nodige zorgen toe te dienen. Gezien de veelzijdigheid van wat een thuisverpleger allemaal doen vindt u hieronder een selectie van onze verschillende diensten. Deze lijst is niet limitatief.
toediening medicatie
Wij helpen u bij het toedienen van uw medicatie
wondzorg
Wij bieden post–operatieve wondzorg aan, chronische wondzorg, ulcus, brandwonden, redon drains,…
medische zalven
Wij staan ook steeds tot uw dienst voor het aanbrengen van medische zalven
oogzalf aanbrengen
Oogdruppels of oogzalf aanbrengen, zowel post–operatief als chronisch gebruik van oogzalf.
inspuitingen
Toedienen van inspuitingen, dit kan gaan om post-operatief inspuitingen, maandelijkse inspuitingen,..
verzorgingen
Palliatieve verzorging bevordert de levenskwaliteit van patiënten met een ongeneeselijke ziekte. Hiervoor hebben wij niet enkel oog voor de fysieke verzorging, maar ook voor de psychologische zorg.
algemene zorgen
Wij staan u ook steeds bij voor een hele reeks algemene zorgen, dit gaat onder andere over stomazorg, blaasspoeling, aantrekken van steunkousen,...
kindzorg
We begeleiden niet enkel volwassenen, maar komen ook graag langs voor verpleegkundige verzorging aan uw kind. Ons team is afgestudeerd als kinderverpleegkundige en werkt graag nauw samen met het kind en de ouders om optimale zorgen te voorzien.
hygiënische zorg
Thuisverpleging Bekegem helpt u graag bij alle hygiënische zorgen. Heeft u moeite om alles nog zelf te doen? Dan komen wij graag bij u langs.

Meer informatie of hebt u vragen?

Gebiedsdekking