Stien Bultynck thuisverpleegster

Stien Bultynck

Hallo, ik ben Stien en ben in 2010 afgestudeerd aan het KHBO te Brugge als kinderverpleegkundige. Mijn ervaring heb ik vooral opgedaan in de ziekenhuiswereld. In 2013 behaalde ik een extra diploma in de spoed– en intensieve zorgen, waarna ik 4 jaar werkte op de afdeling intensieve zorgen van het AZ Sint-Jan te Brugge.

Ondanks het feit dat ik mijn werk in het ziekenhuis graag deed, koos ik er 5 jaar geleden voor om in de thuisverpleging te beginnen. Aanvankelijk in bijberoep gestart groeide dit uiteindelijk uit tot mijn hoofdactiviteit.

Ik hou van het persoonlijk contact en het zorg dragen voor de mensen.

De kans krijgen om de patiënt in zijn/haar vertrouwde omgeving te verzorgen zorgt ervoor dat thuisverpleging volledig mijn ding is.
Bianca Buffel thuisverpleegster

Bianca Buffel

Hallo, ik ben Bianca en ben afgestudeerd in 2004 als verpleegkundige A1 optie pediatrie aan het KHBO te Brugge. In september 2004 ben ik gestart als thuisverpleegkundige in dienstverband.Na 13 jaar in dezelfde praktijk was de tijd rijp om een eigen praktijk te starten samen met Stien.

Ik hou van het persoonlijk contact en de samenwerking met de mensen in hun 'eigen' thuis. Zorg dragen en hulp bieden waardoor mensen zo lang als ze kunnen in hun eigen leefomgeving kunnen blijven vind ik heel belangrijk. De dankbaarheid en de liefde die je hiervoor van de mensen terugkrijgt, is het mooiste wat er aan ons werk is.

Dit alles maakt dat ik mijn werk als thuisverpleegkundige nog altijd met hart en ziel graag doe.

Meer informatie of hebt u vragen?

Gebiedsdekking