Stien Bultynck thuisverpleegster

Stien Bultynck

Hallo, ik ben Stien en ben in 2010 afgestudeerd aan het KHBO te Brugge als kinderverpleegkundige. Mijn ervaring heb ik vooral opgedaan in de ziekenhuiswereld. In 2013 behaalde ik een extra diploma in de spoed– en intensieve zorgen, waarna ik 4 jaar werkte op de afdeling intensieve zorgen van het AZ Sint-Jan te Brugge.

Ondanks het feit dat ik mijn werk in het ziekenhuis graag deed, koos ik er 5 jaar geleden voor om in de thuisverpleging te beginnen. Aanvankelijk in bijberoep gestart groeide dit uiteindelijk uit tot mijn hoofdactiviteit.

Ik hou van het persoonlijk contact en het zorg dragen voor de mensen.

De kans krijgen om de patiënt in zijn/haar vertrouwde omgeving te verzorgen zorgt ervoor dat thuisverpleging volledig mijn ding is.
Bianca Buffel thuisverpleegster

Bianca Buffel

Hallo, ik ben Bianca en ben afgestudeerd in 2004 als verpleegkundige A1 optie pediatrie aan het KHBO te Brugge. In september 2004 ben ik gestart als thuisverpleegkundige in dienstverband.Na 13 jaar in dezelfde praktijk was de tijd rijp om een eigen praktijk te starten samen met Stien.

Ik hou van het persoonlijk contact en de samenwerking met de mensen in hun 'eigen' thuis. Zorg dragen en hulp bieden waardoor mensen zo lang als ze kunnen in hun eigen leefomgeving kunnen blijven vind ik heel belangrijk. De dankbaarheid en de liefde die je hiervoor van de mensen terugkrijgt, is het mooiste wat er aan ons werk is.

Dit alles maakt dat ik mijn werk als thuisverpleegkundige nog altijd met hart en ziel graag doe.
Willem thuisverpleger

Willem

Hallo, Ik ben Willem en ik ben afgestudeerd in 2016 aan Vives (gekend als KHBO) te Brugge als Bachelor in de verpleegkunde. Mijn ervaring heb ik hoofdzakelijk opgedaan in het AZ Damiaan in Oostende op de dienst Cardiologie en daarna in het Henri Serruys ziekenhuis te Oostende op de dienst Neurologie/Revalidatie.

Wegens mijn interesse in de thuisverpleging kreeg ik in december 2019 de kans van Stien en Bianca om samen met hen de patiënten in hun thuissituatie te ondersteunen en hen de best mogelijke zorg te geven naar noodzaak en wens van de patiënt. De band die je op deze manier creëert met de mensen is veel intenser dan in een ziekenhuisomgeving en dat is wat thuisverpleging net éxtra leuk maakt.
Hanne thuisverpleegster

Hanne

Op school heb ik de kans gekregen om veel verschillende stages te mogen doen. Toch vond ik thuisverpleging iets bijzonder. Thuisverpleging vond ik zo tof dat ik als vakantiejob en in de weekends mee toerde met mijn brommertje. Door regen en wind, niemand kon mij stoppen.

In 2019 ben ik afgestudeerd als gegradueerde verpleegkunde. Je bouwt een hele nauwe en sterke band op met de mensen, Je maakt plezier maar laat ook samen een traan. Mensen zijn geen nummertje, iedereen is uniek.

Als ik een lach kan toveren op mensen hun gezicht ben ik een gelukkig mens. Kortom Thuisverpleging is geen gewone job, het is een passie wat ik met hart en ziel doe!

Meer informatie of hebt u vragen?

Gebiedsdekking